This website requires JavaScript.

Інтеграція iMin і Cashalot: працюйте зручно з повноцінним офлайн-режимом каси

Якщо вам потрібна мобільність та гнучкість в роздрібній торгівлі, доставці, таксі чи кур'єрських послугах, наша нова інтеграція саме для вас.

На POS-термінали від iMin може бути встановлений мобільний застосунок Cashalot, дозволяючи вам використовувати весь функціонал каси прямо на пристрої iMin: приймати платежі, сканувати штрихкоди та друкувати чеки. Це все в одному пристрої, який є ідеальним рішенням для торгової точки.

ПРРО Cashalot — це зручний та функціональний програмний РРО, який допомагає вести бізнес в Україні згідно з усіма вимогами законодавства. Програмна каса пропонує широкий спектр можливостей, які полегшують вашу роботу та оптимізують процес реєстрації розрахункових операцій.

1. Легка реєстрація чеків

2. Відправка електронного чека покупцеві

3. Різні види оплат та еквайрингу

4. Автоматичне закриття зміни

5. Мобільний застосунок

6. Інтеграція з Новою поштою та обліковими системами

7. Аналітика продажів

8. Складський облік

9. Технічна підтримка 24/7

“Для нас дуже цінно співпрацювати з лідерами ринку ПРРО і надати можливість своїм клієнтам обрати найкраще технологічне рішення — програмну касу Cashalot — для встановлення на POS-термінал від iMin, — поділився враженням від інтеграції CEO компанії Technologic, офіційного постачальника iMin в Україні, Максим Хоров. — Ми завжди чуємо своїх клієнтів і розширюємо можливості для забезпечення їх потреб у веденні бізнесу”.

Бренд iMin відомий своїми інноваційними рішеннями у сфері технологій і платіжних систем. iMin пропонує широкий вибір спеціальних пристроїв для різних типів бізнесу, включно з роздрібною торгівлею, ресторанами, готелями та іншими сферами. POS-рішення від iMin зазвичай мають сенсорні екрани, можливість приймати різні види платежів та інші функції для оптимізації роботи.

CEO IT-холдингу Linkos Group, розробника Cashalot, Олеся Білоусова, підкреслює: “Сучасний світ потребує сучасних рішень: мобільних, універсальних, зручних. Тому велику увагу при розробці нашого мультифункціонального ПРРО Cashalot ми приділяємо саме мобільному застосунку. Ми забезпечуємо підприємців не просто програмою для реєстрації чеків, а повноцінним інструментом для автоматизації касової роботи прямо на мобільному пристрої. Інтеграція з пристроями iMin — можливість надати підприємцям рішення, що допоможе розвивати власну справу.”

Головні переваги інтеграції iMin і Cashalot:

1. Компактність та мобільність

2. Універсальність і функціональність

3. Економія часу і грошей

Більше не потрібно купувати декілька пристроїв. З інтегрованим Cashalot на пристрої від iMin ви отримаєте все, що потрібно для ефективних розрахунків.

З питань налаштування або підтримки звертайтеся до спеціалістів Cashalot за телефонами:

+380 67 201 06 46

+380 44 201 06 46

Пристрої iMin ви можете придбати у нас, звернувшись за телефоном

+380 50 390 64 21

+380 97 913 41 21

Коментарі
Додати коментар