This website requires JavaScript.

Newland FM3080 Hind - ідеальне сканування зі зворотним зв'язком

Ідеально для сканування клієнтів

Newland змінив ринок скануючих пристроїв своєю моделлю FM30, випущеною ще в 2017 році, використовуючи власну унікальну технологію розпізнавання штрих-коду на екрані будь-якого пристрою. Низька яскравість екрану, світловідбиваюче підсвічування, погане освітлення та недосвідчені користувачі – не проблема. FM3080 Hind – це найновіший пристрій, покращений для зручного сканування з дисплея. А з такими популярними програмами, як програми лояльності та мобільні платежі в POS, простота – це основна риса. Новий стаціонарний сканер має технологію UIMG® 6-го покоління компанії Newland. Його сканер на базі процесора чудово справляється з читанням екранних штрих-кодів, які містять велику кількість даних. Додаткові інфрачервоні та світлові датчики покращують чутливість сканування представленого штрих-коду.

 

Та ж чудова продуктивність, нова особливість

Що дійсно відрізняє новий FM3080 Hind від лінійки продуктів Newland, то це його нова функція підсвічування. Біле вікно сканування пристрою може бути запрограмоване на 4 різні кольори. Миттєвий зворотний зв'язок FM3080 продемонструє користувачам, чи було їх сканування успішно прочитано.

 

Малий форм-фактор

Сканер FM3080 Hind має висоту лише 47,5 мм і є найменшим із серії FM30. Компактні габарити полегшують інтеграцію у ваш кіоск чи прилавок. Додаткове ущільнення IP65 забезпечує захист обладнання від пилу та вологи.

Коментарі
Додати коментар